dijous, 10 de febrer del 2011

GP Massi Banyoles 2011

El dia 13 de març tindrà lloc a Banyoles la Primera prova del Gran Premi Massi Copa Catalana Internacional 2011que enguany celebra la seva novena edició i que marca l’inici de la temporada de mountain bike.

El diumenge al matí, abans de l'inici de la prova, tindrà lloc la tradicional presentació dels equips procedents de diferents punts del país i d’arreu del món. Es comptarà amb la presència de 20 equips diferents i l’assistència de corredors d’11 països diferents: Àustria, Bèlgica, Argentina, Portugal, França, Suïssa, Andorra, Gran Bretanya, República Txeca, Holanda i Itàlia. Cal destacar enguany la participació de Julien Absolon (2n al ranking UCI), considerat el millor corredor del món de BTT. Es premia així la bona qualitat dels recorreguts i excel.lent organització assegurant espectacle i emoció.

El circuit de Banyoles serà semblant al de passades edicions: amb sortida del Parc de la Draga, els ciclistes hauran de fer front a un recorregut d'uns 9km amb constants canvis de ritme. Amb direcció al cementiri, una pujada que marca diferències, per seguir cap a la zona tècnica de darrere el Mirador amb una baixada molt ràpida i una pujada per les conegudes esses de Banyoles fins a la zona del Mirador. Aquí es troba la trialera més tècnica del circuit que baixa fins al costat de l’Estany de Banyoles per tornar a pujar per senders tècnics de pujada fins al Mirador altre vegada. A partir d’aquí ja és tot baixada fins a meta amb infinites corbes enmig dels camps de conreu.

El Club Ciclista Banyoles s'encarrega any rere any de dissenyar un circuït divertit , on el ciclista s'ha d'esforçar en tot moment i on el públic pot gaudir de valent veient passar els corredors més de 3 vegades per volta.

Per a les inscripcions al GP Massi Banyoles 2011, una de les seus amb més participació i nivell, se seguirà el mateix procediment que en passades edicions. La preinscripció es farà per internet i el pagament el matiex dia de la cursa.
CC Serinyà.