diumenge, 27 de febrer del 2011

Gran victòria d'en Xavi Roca avui a la XIII Marxa BTT de Santa Pau.

Avui tres socis del CC Serinyà-Carniques Juià, en Joan Nicolas, l'Albert Roca i el seu germà Xavi, han participat a la XII Marxa de Sta Pau, una de les marxes amb més "solera" de les nostres comarques, tan per la seva bassant tècnica, com per la llargada i dificultat del recorregut.

La sortida ha estat puntual a les 9h del matí pels nostres corredors, així en Joan, l’Albert i en Xavi juntament amb una alta participació de bikers de tota la província es disposaven a lluitar pels podis d'aquesta marxa.

En els inicis de la cursa en Joan Nicolas s’ha instal·lat al grup cap-davanter, juntament amb un corredor del CC OLOT, en Jordi Compte i tres mes del Aspextrem. Un cop transcorregut el primer terç de la marxa, l’Albert Roca a pogut contactar amb el grup que comandava en Joan, uns km's mé
s tard el president del Club li ha cedit el relleu al seu company, l'Albert.

Inmediatament en Xavi Roca ha reaccionat i ha fet costat als seus companys d'equip. En les primeres pujades dels volcans de Sta Margarita s’ha trencat el grup, quedant unicament el corredor del CC OLOT i tres més del Aspextrem juntament amb el corredor del CC Serinyà, Xavi Roca.
Transcorreguts els primers 20 kms, i després d'afrontar importants desnivells de puja i baixa amb trialeres tècniques la cosa ha quedat en un "mà a mà" entre en Xavi i l’Emili del Aspextrem, ha estat en el km 30 quan en Xavi ha donat l'estocada final.

El seu atac s'ha iniciat en un pujada molt dura i llarga, d'aquelles que a ell li agraden, ha estat aquí on s'ha distanciat definitivament del seus rivals i ha pogut regular els temps que ha guanyat a la pujada per afrontar els últims 15 kilòmetres en solitari, aconseguint així la victòria final, treien-li més de 5 minuts al segon classificat en Jordi Compte del CC OLOT, tancava el podi en David Mateu del Bicioci.

A falta de comprovar les classificacions finals, doncs a hores d'ara l'organització no ens les ha facilitat, destacar les molt bones classificacions d'en Joan Nicolas i de l'Albert Roca, que ha entrat entre els dotze primers participants.

El fort vent que feia, la distancia (45 km), i algun tram molt tècnic han accentuat la duresa del circuit que hi havia marcat en el recorregut de Sta Pau, on tothom ha gaudit de la cursa. Només ens resta felicitar a l’organització de la marxa i a la gent que ha col·laborat en el dia d’avui.

ENHORABONA A TOTS TRES CORREDORS!!!!

CC Serinyà.

2 comentaris:

Moi Llenas ha dit...

felicitats!!!!esteu tots molt forts...

Jaume F. ha dit...

Gràcies Moi, igualment!!!
Jaume Fores