diumenge, 20 de març del 2011

Crònica i fotos del espectacular inici del Serinyà-Càrniques Juià a l'Open TACTIC disputat a St. Gregori

Espectacular debut del club a l'Open TACTIC disputat ahir a St. Gregori. Dels set corredors que podien pujar al podi, ho van fer quatre...èxit aclaparador!!
I els que no van fer podi, es van quedar fora d'ell per molt poc, es el cas d'en Miquel Prat que va fer 4art a la categoria de veterans 40, en Jaume Vilar va entrar al Top 10 dels veterans 50 i en Xavier Roca va entrar en una molt meritòria 11a posició en Master-30, a escasos 6 minuts del guanyador.

En aquesta categoria, destacar la 1a victòria d'en Jordi Arteman amb els colors del Serinyà-Càrniques Juià, victòria treballada per part del corredor banyolí, que no va donar opció a cap dels seus rivals, posant-se líder a la primera volta, posició que no abandonaria fins al final de la cursa.

Per part de la Judith i la Laia, nova victòria en categoria cadet femení a cavall de les NINER'S, en aquesta cursa guanyaria la Laia per davant de la Judith, circuit molt ràpid, gens tècnic i amb molta pasteta de fang ocasionat per les pluges dels últims dies.
A la categoria Esplai, destacar el 3er lloc aconseguit pel president del club, en Joan Nicolas, que sembla que mica en mica es va trobant més bé de les lesions que arrosega.
Enhorabona a tots!!!
La II cursa del Open TACTIC es el 3 d'abril a Fornells de la Selva.

CC Serinyà.