diumenge, 17 d’abril del 2011

OPEN TACTIC SANT FELIU DE GUIXOLS

A Sant Feliu de Guixols avui s'ha celebrat la tercera cursa de l'Open Tactic d'enguany. Una mica de fresqueta pel matí que cap al migdia s'ha transformat amb moderada calor, hem tingut sort de la brisa marina, que no ha deixat que les temperatures s'enfilessin gaire més.
Circuit com cada any, tècnic, rapidíssim, amb corriol i terreny molt sec, això vol dir que a determinades parts del traçat hi havia força pols.

Aquest matí el Team Serinyà no estava al complet, ens faltavan dos corredors, doncs no han pogut venir ni en Xavi Roca (7è de la general M-30) ni en Joan Nicolas (2on de la general Esplais) tot i així, hem de dir que els corredors del Serinyà-Càrniques Juià que aquest matí han disputat les curses a St. Feliu, ho han fet amb diversa sort.

En Fèmines Cadet, nou podi per les germanes Fores, victòria per la Laia que es va refermant en aquest campionat, avui ha tornat a guanyar, ja porta dues victòries de tres curses, dir en favor de la Judith que s'ha perdut degut a que un tram del circuit estava mal senyalitzat, aquesta circumstancia l'ha relegat al segon esgraó del podi, sembla que a la Judith se li dóna mes be la CCI, certamen on és lider, amb el permís de la Laia també.

En Master-30, en Jordi Arteman ha acabat en 11a posició, resultat discret vist l'espectacular inici de campionat que ens està oferint, val a dir que en Jordi arrastra problemes físics, consecuencia d'una caiguda entrenant aquesta setmana.
A la mateixa categoria, el soci del nostre club, en Sixte Galia, després d'una molt bona sortida i en començar la segona volta ha sofert problemes físics com els que va patir a Sant Gregori i ha tingut d'abandonar... ànims Sixte!!

En Miquel Prat ha acabat en vuitena posició en Veterans 40 i en Jaume Vilar entre els deu primers de Veterans 50.

Classificacions St.Feliu

No hem patit ni caigudes, ni averies i si tot va bé ens retrobarem a Vilajuiga el proper dilluns 25 d'aquest mes.

ENHORABONA A TOTS!!!!

CC Serinyà.