diumenge, 10 d’abril del 2011

COPA CATALANA CORRÓ D'AMUNT

La carrera de Corró d’Amunt ha disfrutat d’una excel.lent participació, batent el rècord de passades edicions, amb més de 400 inscrits i una àmplia representació estrangera, amb ciclistes de França, Polònia, Holanda y Portugal, entre altres. La jornada ha esta acompanyada per un sol radiant i amb altes temperatures, per sobre dels 27 graus. El terreny estava en perfectes condicions per la pràctica de BTT, amb un circuit que els corredors han qualificat de ràpid i molt dur, amb constant canvis de ritme. Destacar l’alt nivell dels participants i de nombre d'espectadors que no s’han volgut perdre aquesta fantàstica cursa.

Pel que fa als nostres, bones sensacions, tan a la crono de dissabte com a la cursa d'avui, si no hagués estat per la caiguda d'en Xavi Roca dissabte i l'averia mecànica d'en Joan Nicolas avui, segurament els resultats haurien estat millors, peró hem d'estar orgullosos dels nostres corredors doncs en un circuit especialment dur s'hi han deixat la pell a cada una de les categories que han competit.


Per part de la Laia i la Judith, destacar la segona i tercera posició obtinguda respectivament, resultat que dóna el lideratge de la categoria a la Judith Fores, seguida de la seva germana Laia.


En Jaume Vilar ha firmat un cap de setmana rodó, fent una bona crono i acabant la cursa de menys a més.


ENHORABONA A TOTS!!!!