diumenge, 8 de maig del 2011

GRAN PREMI MASSI - COPA CATALANA INTERNACIONAL VALL DE LORD

La població de Sant Llorenç de Morunys es llevava amb les nuvolades que havien deixat pluja el dia anterior i durant la nit, i poc a poc anava dominant el sol en la intensa jornada de btt.

A les 9.30h es donava la sortida als corredors cadets, als màster 40 i als màsters 50/60 que havien de completar 2 voltes, més el bucle de sortida.

Aquests eren els que es trobarien un circuit més complicat degut a trams completament molls i amb algunes zones de fang que incrementaven la duresa del recorregut.

En categoria cadet, el jove Giovanny Pico (Medina Llagostera) aconseguia creuar primer la línia de meta després d'un interessant frec a frec amb el segon classificat, Oriol Ruiz (Ambisist), i la tercera posició era per Daniel Berenguer (Medina Competició).

En categoria màster 40, Francisco Javier Salamero (Oki Orbea) sumava una altre victòria al seu palmarès. Només 31" després arribava Pere Batllori (Banyoles CC) que sí que aconseguia obrir forat respecte el 3er classificat, Joan Antoni Asensio (Godoy Cardedeu).

En màster 50, Ramon Rosanas (Ambisist) s'enduia la victòria en el primer any a la categoria, per davant de Josep Palomino (Navarcles PC) i Francisco Guerra (Huntpacer).

En fèmines cadet, la victòria era per Laia Fores, seguida de la seva germana Judith Fores (Serinyà-Càrniques Juià) i en fèmines júnior Penélope Verdaguer (Pinturex Òdena) era la primera i única participant de la seva categoria.

A les 10.45h es donava la segona sortida del dia amb les categories èlit femení, júnior masculí i màster 30, que havien de completar 3 voltes al circuit, més el bucle de sortida de 2km.

En categoria èlit femení, la victòria era per la francesa Cécile Ravanel, ja coneixedora de la zona al haver participat en altres edicions de la prova de Vall de Lord.

En categoria júnior, la victòria era pel corredor portuguès Gonçalo Duarte Amado (Alcobaça CC) que es mostrava intractable a l'últim tram de la cursa, Jordi Quintanas (Medina Llagostera) aconseguia la millor posició de la temporada amb aquest segon lloc a 51" del primer. Destacar la bona actuació d'aquests dos corredors júniors de primer any. El tercer graó del podi era per Gerard Àlvarez (Tomàs Bellès Canondale).

En màster 30, el berguedà Fèlix Martinez (FaSol-Cunovesa-Rodi) aconseguia la primera posició després de firmar un cap de setmana brillant vencent també a la CRI de dissabte en la seva categoria. Per darrere arribaven Pau Egeda (Tomàs Bellès) i Jordi Martorell (Gandesa CC).

Finalment, destacar la bona actuació dels ciclistes de l'equip Ambisist que amb els 547 punts aconseguien la millor puntuació del dia per davant de Tomàs Bellès-Cannondale amb 490 punts i Medina Llagostera amb 419 punts.

Després de la disputa de la tercera prova XC i les dues CRI del Gran Premi Massi-CCI hi havia canvi de líders: Francesc Freixer (Bicis Esteve) i Mercè Pacios (Ambisist) es vestien amb el maillot de líders i la classificació general es posa interessant al puntuar enguany totes les proves XC i les dues CRI del Campionat.