diumenge, 26 de juny del 2011

La Judith i la Laia es proclamen campiona i supcampiona de Catalunya al GP Massi de Port Ainé


Medalla d'or per la Judith i de plata per la Laia a l'estació d'esquí de Port Ainé

Les corredores del SERINYÀ-CÀRNIQUES JUIÀ han repetit les posicions dels campionats de Catalunya de l'any passat a Tavascan, primera i segona posició, així és com la Judith ha pogut revalidar el títol de campiona de Catalunya i la seva germana Laia el supcampionat català, les curses s'han disputat aquest diumenge a la prova del GP Massi Copa Catalana de BTT, celebrada a la localitat de Port Ainé, a la comarca del Pallars Sobirà.

ENHORABONA NOIES!!!

La cursa s'ha celebrat en unes condicions meteorològiques excel·lents, amb sol i temperatures que han superat els 23 graus. El circuit, situat a 2000 metres d'altitud, ha suposat un sever examen físic per als participants, i ha ofert un recorregut molt exigent, amb molta pedra i amb una distància de 4,5 quilòmetres sobre el qual els participants han realitzat diverses voltes depenent de la seva categoria.

Campions de Catalunya 2011
Pel que fa a la resta de categories, Joan Llordella (Ambisist) Elit masculí, Sandra Santanyes (Bicis Esteve) Cristofer Bosque (Tomàs Bellès) ha conquistat el títol de la Sots 23, Adrià Noguera (Tomàs Bellès) de la Sots 21, Giovanny Pico (Medina Llagostera) en la classe Cadet i Àlex Marrase (Salut Nàutica) en classe Sénior. Paul Mathou (Creuse Oxygene) ha estat el millor entre els Júniors; Pablo Egeda (Tomàs Bellès) en Màster 30; Jordi Codony (Renault Olot) entre els Màster 40; Judith Sánchez (Manresa Esport Ciclista) ha resultat la millor entre les fèmines Sots 23, mentre que Ramon Rosanas (Ambisist) i Roberto Baserba (Figueres Esport Ciclista) s'han imposat entre els Màster 50 i Màster 60

CC Serinyà. 

FOTOS DE LA CURSA

2 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

Moltes gràcies per fer tantes fotos!
Carles Nadal dorsal 942

Anònim ha dit...

Hola, como podemos hacer una entrevista a Laila y a Judith, para TodoMTB.com

info@todomtb.es

un saludo