dilluns, 11 de juliol del 2011

Victòria final per la Laia a "l'OPEN TACTIC" i victòria per la Judith al "TERRA DE PAS"

Laia F. guanyadora Open TACTIC 2011 - Judith F. guanyadora TERRA de PAS
Ahir es va donar per acabat l'Open Tàctic 2011 a Llançà. Un certamen que s'ha vist retallat a 7 proves per l'anul.lació de la cursa de Figueres, 3 d'elles (Vilajuïga, Selva de Mar i Llançà) que capitalitzaven l'Open Terra de Pas. Un campionat inclòs dins el mateix TACTIC amb tres proves puntuables.

El circuit d'ahir es va caracteritzar per ser l'últim i amb diferencia el més dur del campionat, amb molta pujada al principi, amb una fortíssima pujada quan es coronava a dalt de tot que s'havia de fer obligatoriament a peu, llavors una baixada molt tècnica, amb molta pedra i que feia la selecció natural als més o menys tècnics, tanmateix deixava als corredors totalment esgotats.
Foto dels Campions Open TACTIC 2011.
A més, a l'època de l'any que estem, us podeu imaginar la calor que feia, amb la qual cosa, entre l'extrema duresa del circuit i la temperatura que teníem l'organització va decidir escursar una volta  totes les curses.
La Judith i la Laia en acabar la cursa de Llança.

Al final, a la cursa de Llançà, victòria en fèmines cadet per la Judith i segon lloc per la Laia. Aquestes posicions els hi dónen automàticament la general de l'Open TACTIC a la Laia i la victòria final del TERRA DE PAS a la Judith.
En Joan Nicolas ha acabat segon a la general d'Esplais Open TACTIC 2011.


En Joan Nicolas se li ha escapat la general de l'Esplai per pocs punts, ahir, tot i que el circuit no era el més adient, va treure el seu punt d'honor i va fer una cursa de menys a més, al final va acabar 4art, a la general ha acabat en un 2on lloc, millorant el tercer aconseguit l'any passat.
En Xavi Roca ha acabat al Top Ten dels Master-30, una 9a posició en la seva primera temporada.


En Xavi Roca, poc a poc va veient el final del tunel i es va trobant més bé, esperem que aviat pugui tornar a agafar la forma en què es trobava a principi de temporada, va acabar en 17ena posició, a la general de l'Open ha acabat en una 9ena posició. 
Podeu veure totes les classificacions de la cursa de Llança aquí, i del campionat aquí

Tot i així i a falta que la Judith i la Laia disputin aquest dissabte els Campionats d'Espanya a Saragossa, podem estar ben contents de les actuacions dels nostres corredors a tota la temporada, tan a l'Open TACTIC, com el TERRA DE PAS, com a la COPA CATALANA INTERNACIONAL GP MASSI, com als Campionats de CATALUNYA, els colors del CC SERINYÀ-CÀRNIQUES JUIÀ sempre han estat al podi o al més alt del podi, tan en categoria Cadet, Esplai o Master......i la temporada encara no ha acabat.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS CORREDORS/ORES!!!!!!!

CC Serinyà.