dissabte, 1 d’octubre del 2011

El cap de setmana vinent 4 socis del club disputaran l'Euskadi Extrem 2011.

EUSKADI EXTREM 2011

2 etapes
174km.
4.300m. desnivell +

Des les vinyes de la Rioja Alabesa fins al museu Guggenheim. Aquest serà el recorregut de la tercera edició de la prova esportiva Euskadi Extrem de bicicleta de muntanya que tornarà a unir aquesta regió alabesa amb la costa biscaïna.

Aquesta marxa, que se celebrarà els dies 8 i 9 d'octubre, començarà a la localitat de Labastida i conclourà a Bilbao. Els participants recorreran 167 quilòmetres que estaran dividits en dues etapes amb un total de 4300 metres de desnivell acumulat.
En concret, la primera etapa, que tindrà 110 quilòmetres i una durada de vuit hores, unirà les localitats de Labastida i Orduña. En la segona jornada els corredors sortiran d'aquest enclavament biscaí situat entre la província de Burgos i les terres alabeses i Ayala i Arrastaria per concloure la prova a Bilbao. Aquesta última etapa serà de 57 quilòmetres i tindrà una durada d'entre quatre i sis hores.

Molta sort pels valents bikers del Team Serinyà-Càrniques Juià que lluitaran  en aquesta durisima marxa, Joan Nicolas, Xavi Roca, Albert Roca i Jokin Sudupe