diumenge, 28 de juny del 2009

2a VICTORIA DEL CC SERINYA AL CAIXA GIRONA DE VILAJUIGA

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing

Avui s'ha disputat a Vilajuïga i sota un sol de justícia la 8ª prova de l'exigent Caixa Girona 2009. Puntualment s'han anat donant les sortides a totes les categories aquest matí a la població de l'Alt Empordà.
Com dèiem amb una calor molt forta i un circuit dur de veritat per les condicions, amb molta pols i perilloses baixades els nostres corredors han deixat el nom del CC Serinyà ben alt.
Així es com la Judith s'ha emportat la victòria en la seva categoria (Infantils- Fèmina) i la Laia la acompanyat en el podi ocupant la 2ª posició dels esgraons.
Per altra banda, el duel que aquest any ens estàn oferint en Joan Nicolàs (8è) i en Xavi Roca (9è), aquesta vegada s'ha decantat cap a la banda d'en Joan, que ha entrat a escassos segons del seu company d'equip, Xavi Roca. En Jaume Vilar també ha tret un bon resultat de Vilajuïga i ha entrat en una molt bona 9a plaça. Pel que fa a la meva participació en aquesta cursa, dia per oblidar, suposo que he pagat la sortida nocturna que vam fer plegats el divendres passat, no ha estat el meu dia i en acabar la primera volta he optat per retirar-me.
FELICITAR A TOTS ELS CORREDORS PER L'ESFORÇ I ELS RESULTATS OBTINGUTS.
La propera cursa serà Diumenge que ve a Vidreres.
CCSerinyà-Cendief

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.





BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.