diumenge, 19 de juliol del 2009

Crònica de la Judith F., mapa i fotos de la sortida a la Catalunya Nord


Una sortida molt maca, aquesta és la volta que vam fer dissabte: 95 Km, 5h 20m.

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.



Crònica de la Judith Fores.
Ahir a les 5 del matí ens vam llevar la Laia, el meu pare i jo. A tres quarts de sis ja érem a Serinyà per marxar cap a Vilajuïga. Érem 11 socis ciclistes: Joan Nicolàs, Xavi Roca, Jordi Guinó, Jaume Fores, Laia Fores, Judith Fores, Jaume Vilar, l'Àlex, en Francisco, en Prat, en Suliman, i un noi que portava el coulotte de Radikalbikes, que no m'enrrecordo com es diu.
Era de nit, i feia una mica de fred. A tres quarts de set ja estàvem a caball de la bici, direcció Llançà i ja començava a bufar una mica de vent. Quan ja havíem passat Colera ens vam parar en un mirador, el Coll de Frare a fer unes quantes fotos perquè la vista era impresionant. Vam passar Portbou, la frontera Francesa, i de tan en tan paràvem i ens re-agrupàvem. Quan començàvem a fer el Coll de Cervera, Cervera, Banyuls, Colliure va començar a bufar un vent molt fort.. ens movia la bici d'un costat a l'altre i el vent de cara. A Colliure vam agafar una carretera molt estreta que ja ens portava cap la Tour de Madeloc. Van ser 9,2 km de pujada amb molt i molt de vent al principi, pero cap a la part mes alta, ja no feia gaire vent. Es van anar formant dos grups. Quan el segon grup que es va quedar tallat pel vent, estaven cap al principi, es van trobar un home que baixava a peu, i els hi deia que no pugessin que feia massa vent. Es van espantar una mica perquè el vent no els deixava abançar ni a sobre la bici, ni a peu. En Xavi Roca va trucar amb en Joan Nicolàs que es trobava al primer grup per decidir si pujaven ells o reculavem tots, però més amunt on érem els altres, ja no feia tan de vent i van continuar fins que van trobar-nos. Després cadascú va anar al seu ritme fins quasi a dalt on vaig pujar amb en Jordi Guinó, en Jaume Vilar i en Prat. En Xavi Roca i en Jaume Fores anaven amb la Laia i a estones amb l'Àlex. Vam fer un re-agrupament abans de començar les pujades més dures de totes i vam anar tirant.
En Joan Nicolàs m'acompanyava a les pujades i va pujar amb mí fins a dalt de tot. En una de les primeres rampes el vent bufava molt fort i em va tirar al terra i aquesta va ser l'única pujada que vam fer a peu. Les altres totes a sobre la bici. Va costar molt però finalment vam arribar a dalt.
Allà ens vam fer fotos i vam observar el paisatge que es veia, la costa francesa i els pirineus.
Després vàrem començar a baixar a poc a poc. Continuava bufant el vent, però tampoc molt.
Quan vam baixar fins a baix, per la zona de Banyuls, en Jaume Vilar i jo vam planejar una estona sols fins que vam arribar a una font on ens vam trobar amb els altres companys i després va arribar la Laia amb el papa, en Suliman i l'Àlex que anaven fent relleus. A la font, vam omplir els bidons d' aigua i ens vam refrescar.
Després vam pujar al Coll de Banyuls on també en Joan Nicolàs em va acompanyar tota l'estona i en Jordi Guinó feia el mateix amb la Laia. A dalt de tot ens vam fer una foto de tot el grup, ens la va fer una iaia francesa, que no vam riure ni res.. Vam baixar i després vam tornar planejant per Espolla , en Joan Nicolàs, en Jaume Vilar i jo. I finalment vam enganxar al primer grup i vam arribar a Vilajuïga. Una excursió molt maca, en total vam fer 95km, la meva germana i jo vam riure molt i ens ho vam pasar molt be.
Judith.

2 comentaris:

titit ha dit...

que li han de fer a mida el casco amb l'Alex,digueu-li que fan talles grosses també,eh?

Jaume Vilar ha dit...

Ës una de les sortides mes maques que he fet, caldría fer-ne més sovint i felicitar a la comentarista nova per la seva crónica.
Aprofito el comentari per recordar-vos que el proper dia 24 no podré participar a la II nocturna ja que estaré tot el cap de setmana prenent el sol i preparant la sortida a Eivissa, per al any 2.010.
Jaume Vilar