diumenge, 26 de juliol del 2009

Sixte Galia, soci del CC Serinya, aconsegueix la 2a posició per equips a les 12 Hores de Salt.

Corredors d’alt nivell van prendre la sortida marcant un ritme infernal a les 12 hores de Salt. Els corredors David Vilosa, Ricard Soler i Josep Ruiz van agafar la capçalera de la cursa alternant les posicions durant les sis primeres voltes que va poder aguantar en David Vilosa, que va acaba pagant el fort ritme amb l’abandonament, tres voltes abans abandonava el seu company Ricard Soler per problemes gastrointestinals, cedint el 2n i 3r. lloc a Josep Juanola i Jorge Pereira.

En la categoria per equips es van imposar, en primer lloc Josep Juanola, Jorge Pereira, Fco Borja Racero i Carles Barneda seguits per Jordi Planella, Eloi Batllori, Sixte Galia i Ivan Vilarnau i en el tercer lloc del pòdium varen pujar els coneguts Menjacamins: Marc Planella, Xavier Aranjuelo, Miquel Cerro, Lluis Arbussà, Antonio Luque i Josep Planella .