dimecres, 10 de març del 2010

450 inscrits al Superprestigi Massi de Banyoles, de moment!!

A pocs dies perquè el Superprestigi Massi-Open d`Espanya comenci a caminar, al voltant de 450 participants ja han formalitzat la seva inscripció a la cursa inaugural de Banyoles. La ciutat del Pla de l’Estany continua encara arrossegant alguns dels efectes de la nevada, en especial pel que fa al subministrament elèctric, però per a aquesta jornada de dimecres es confia en restablir ja la normalitat.

Sigui com sigui, les tasques realitzades des de les institucions, amb la col.laboració d’empreses i particulars, i la progressiva millora en el temps permetrà dur a terme sense cap problema l’estrena del Superprestigi Massi-Open d`Espanya de BTT, que aquest diumenge 14 de març oferirà el primer gran duel de la temporada entre els grans especialistes mundials del Cross Country.

Ocisport, promotor de la prova, fa una crida a la tranquil.litat de tots els participants i espectadors que vulguin desplaçar-se al Superprestigi Massi de Banyoles i recorda a tots els corredors la necessitat de formalitzar la preinscripció a la cursa en el termini establert, i que finalitzarà aquest dijous 11 de març. L’espectacular llista de participants respon al prestigi d’una cursa com la de Banyoles, que s’ha guanyat un lloc preferent al calendari estatal i internacional, i que a més acreditarà la màxima qualificació, la categoria UCI C1. Novament, els espectadors seran un altre dels grans al.licients d’una cursa que any rere any congrega més aficionats als marges del circuit del Parc de la Draga.

El francès Julien Absalon (Orbea) defensa el primer lloc del rànquing després d’una brillant campanya al 2009 en la qual va estar sempre al podi en les grans cites del calendari UCI. El doble campió olímpic intentarà aquest cap de setmana millorar el resultat aconseguit l’any passat a la cursa de Banyoles, quan va finalitzar al tercer esgraó del podi.

Un dels principals rivals del francès serà el màxim referent del BTT català i espanyol, José Antonio Hermida (Multivan Mérida), segon a la classificació mundial individual i que també lluitarà per endur-se un triomf al Pla de l’Estany que se li va escapar a la darrera edició per tan sols 4 segons.
ocisport.net
VIDEO EDICIÓ 2009