dilluns, 29 de març del 2010

Triomf del CONOR-FORALLAC al Superprestigi Massi de Huelva


L’equip Orbea ha tornat a ser el clar protagonista i dominador a la segona cita del Superprestigi Massi-Open d`Espanya de BTT RFEC. Com ja va succeir fa un parell de setmanes, llavors amb un triomf del doble campió olímpic Julien Absalon i un ple al podi final de la cursa inaugural de Banyoles, Iñaki Lejarreta s’ha adjudicat el triomf aquest diumenge al Parc Moret de Huelva. El ciclista basc, que ha creuat la línia d’arribada acompanyat pel seu company de files Rubén Ruzafa, ha liderat la cursa amb autoritat i s’ha apuntat el triomf després d’aturar el cronòmetre en 1:35:58.


El duet espanyol ha format
un tàndem imbatible al capdavant del grup i ha completat les cinc voltes al circuit, d’una mica més de 6 quilòmetres, amb un avantatge de 3 minuts sobre el tercer classificat Carlos Coloma (MSC Bikes).
Alejandro Díaz de la Vega (Extremadura-Orbea) i el Sots-23 David Lozano (Bicicletes Esteve) han copat les cinc primeres posicions de cursa. La prova, celebrada al pulmó verd de la ciutat andalusa, suposava la primera visita del Superprestigi Massi a Huelva i ha permès a nombrosos aficionats i veïns gaudir d’una intensa jornada de BTT.


Amb aquest triomf, Lejarreta es converteix en el nou líder del Campionat amb 375 punts, seguit per Ruzafa i Coloma en tercera posició. A la categoria femenina, la barcelonina Anna Villar ha defensat amb fermesa el liderat al Superprestigi Massi i s’ha emportat el triomf després de cobrir en primera posició les tres voltes a un traçat molt interessant i tècnic. La corredora de l’Ayala Team ha completat la cursa amb un temps d’1:10:36, amb un minut i mig d’avantatge sobre Rocio Gamonal (Caixanova BH Tosacaf). En tercera posició ha finalitzat Rocio Martín (Semar CC), seguida per Meier Maaris i Beatric Gallego.

A la categoria Sots-21 el primer lloc se l’ha endut Ricardo Marinheiro i entre els Sèniors clara victòria de Javier Prieto. La classe Màster 30 ha estat liderada una vegada més per Francesc X. Carnicer; Adrià Noguera ha estat el millor a la classe Junior, Manuel Rojo ha encapçalat la classe Màster 40 i Mariano Escobar s’ha assegurat la primera posició dels Máster 50-60.
El proper 11 d’abril el Superprestigi Massi de BTT es desplaça fins Avilés, un dels escenaris tradicionals de l’Open d`Espanya de BTT, on celebrarà el tercer assalt del calendari.