dimarts, 30 de març del 2010

Fotos del Caixa Girona a Fornells


Molt bona actuació dels corredors del Club Ciclista Serinyà-Càrniques Juià aquest passat diumenge a Fornells.
Destacar que els dos socis del club, en Sixte (3er) i en Xavi Roca (2on) comparteixen el liderat en categoria esplai amb 427 punts. La propera cita del campionat serà a Vilajuïga l'11 d'abril. En Joan Nicolas va entrar en sisena posició.

En màsters 40, segona valuosa posició d'en Miquel Prat que el permet colocar-se líder de la categoria amb 430 punts. Pel que fa en Jaume Vilar, en màsters 50, va entrar en una meritòria catorzena posició, posicionant-se dotzé a la general.

El passat temporal de neu feia perillar el BTT d'aquest diumenge, però el BTT Fornells organitzador de la segona puntuable del Caixa Girona ha fet un gran treball de neteja en el circuit que tenia 12 km, 1 i 2 km per la promoció, i han aconseguit un recorregut molt atractiu en que hi han participat uns 350 corredors, entre ells més de 100 nens i nenes.
Pel que fa a la cursa reina d'èlits hi han participat els locals del BTT Fornells-Ambisist Joan Llordella i Israel Nuñez que han dominat de forma clara i han arribat junts, i Nuñez ha entrat primer, segon Llordella i tercer Christian Collados (Bicis Esteve).
Altres guanyadors foren: Jordi Costa (M30), Joan Quintana (Júnior), Pere Sànchez (V40), Rosa Riera (Fèmina), Josep Duran (Inf 97), Jofre Cullell (Aleví 99), Enric Guich (Principiant), Oriol Roura (Benjamí).
Tots els nens sense premi van rebre un obsequi record com a novetat de la Delegació de Ciclisme d'aquesta temporada.

La prova de BTT del dia 5 de Mont-ras resta ajornada per l'estat dels circuits.