dijous, 12 de febrer del 2009

El 22 de febrer es celebra la V Cursa Ciclista Interclubs Ciutat de Barcelona

El pròxim diumenge 22 de febrer viurem a la Vila Olímpica barcelonesa una interessant matinal de ciclisme. A les 9:00 hores es celebrarà la V Cursa Ciclista Interclubs Ciutat de Barcelona per a ciclistes amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor per la temporada 2009. La concentració i inscripcions començaran a les 8:00 hores del matí.
Per tercer any, a les 10:00 hores, es donarà la sortida del III Premi Inauguració de Veterans, que serà la primera puntuable de la Xallenge Catalana de Veterans 2009. Aquesta cursa estarà reservada únicament per ciclistes amb llicències de les categories V40, V50 i V60. La concentració i inscripcions d'aquesta cursa començaran a les 9:00 hores.
Ambdues curses tindran lloc a la zona del carrer Bac de Roda i el passeig Garcia i Faria a la Vila Olímpica. El circuit té una llargària de 1.800 metres, i s'hi haurà de donar 25 voltes fins arribar aproximadament als 45 quilòmetres de recorregut.
L'organització de les curses està a càrrec de tres emblemàtiques entitats de la ciutat de Barcelona: el Club Ciclista Provençalenc, l'Esport Ciclista Sant Andreu i la Penya Ciclista Poble Nou. La V CursaInterclubs és la prova social dels tres clubs organitzadors, que en el cas del Provençalenc arriba a la 79ena edició.
Per informació addicional podeu contactar amb l'organització al telèfon 629 553 639, a l'e-mail ccp1930@gmail.com o visitant la web www.ccp1930.com.

Important pels cicloturistes: per poder participar a la Cursa Ciclista Interclubs és obligatori tenir la llicència de ciclisme 2009 en vigor i l'acreditació d'aptitud a la revisió mèdica segons el protocol dela FCC.
Font:fedecat.cat