dissabte, 18 d’abril del 2009

SORTIDA BTT PELS ÀNGELS

Avui membres de la junta, corredores i socis del CC Serinyà hem fet una sortida per la zona dels Àngels, el "sherpa" per aquesta ocasió era el nostre tresorer, en Jordi Guinó, tambe anomenat carinyosament "Bin", "Guinowey", "Dimoni", "Patxi" o "Mustacho".......em sembla que m'en deixo algun.
En Jordi ens ha deleitat a tots amb una ruta molt treballada i a la vegada exigent (gens fàcil, doncs en aquesta zona les parets amb inclinació vertical abunden) amb sortida des de St. Joan de Mollet i tornada al mateix lloc, pasant pel Santuari del Àngels (obligat esmorzar) i de molts altres indrets espectaculars, camins, rieres, corriols, fonts, senders i trialeres, de pujada, de baixada, de planer....etc.
El temps ens ha acompanyat tot el matí amb un sol radiant i tenin en compte que tota la setmana ha plogut, no hem trobat gaire fang.
Desprès dels compromisos inicials i obligats que tenim en aquest principi de temporada, es d'agraïr una sortida com la d'avui, on sense la presió de les curses ens ho hem pasat d'alló més bé.
Gràcies Jordi per organitzar la ruta i a tots els companys per haver disfrutat plegats d'un dia espectacular.
Dades de la sortida: 50 Km, un seient trencat, un parell de caigudes sense importància i una forquilla de suspensió clavada.
Salut a tots i fins la propera sortida.
Jaume Fores
CC Serinya-CeNDieF