divendres, 8 de maig del 2009

Socis del CC Serinya-CeNDieF participan a la IX Marató dels Monegros

El passat cap de setmana es va disputar la IX Marató dels Monegros , prova insígnia del Circuit Orbea Aventura, que tenia com a punt de sortida i arribada la localitat de Sariñena.
Un total de 1500 participants van sortir a les 14h del dissabte per afrontar els 113km dels que constava la prova, entre ells, bikers de la comarca del Pla de L’estany i socis del nostre Club, en Joan Mach, en Carles Nadal o en Martirià Masó. També destacar l'absència d'en Lluis Mach, germà d'en Joan, per lesió a última hora.
La calor i la pols van ser el principal enemic dels participants, en un recorregut força planer en el que es rodava a gran velocitat. La hermita de San Miguel va ser la primera de les pujades que van trobar els participants , per dirigir-se al primer dels quatre avituallaments situat al quilòmetre trenta. Passat aquest control la cursa anava direcció a Valfarta i cap a la localitat de Peñalba, on es trobava el següent dels avituallaments.
Passat aquest control s’iniciava una nova pujada que portava els corredors cap a la localitat de Villanueva de Sigena, on hi havia el tercer avituallament. Un cop superat aquest petit port la cursa es dirigeix cap a la Granja de Guissona, per tornar cap a Albalatillo i Seriñena.