divendres, 31 de juliol del 2009

Dedicatòria de la Marga Fullana a les corredores del CC Serinyà


El passat cap de setmana les corredores del club, la Judith i la Laia van rebre una gran sorpresa al ser obsequiades de mans de la junta, amb uns maillots del nostre club, dedicats personalment per la campiona mallorquina. Tots sabem com admiren les nostres noies a la Marga Fullana i mitjançant contactes d'en Joan Nicolàs, que tot s'ha de dir, està en tot, s'ha pogut materialitzar aquesta gran sorpresa. Aprofitant que la Marga estava a Barcelona disputant el Campionat d'Espanya, en Joan va poder contactar amb ella i comentar-li el que ell i els companys de junta volien fer.
De seguida la Marga es va oferir a col.laborar en aquesta sorpresa i així va ser. Es mostrava molt contenta de poder fer feliç a dues noies que sempre que poden estàn al seu cantó animant-la.

Jo com a pare de la Judith i la Laia, només tinc paraules d'agraïment. Dir als meus amics i companys de junta que moltes gràcies, no nomès per aquest gest, sinò pel dia a dia, diumenge rera diumenge amb les sortides que fem plegats i com de bé cuiden a la Judith i la Laia.....sou collunuts!!!

Gràcies companys.
Jaume Fores