dilluns, 3 d’agost del 2009

El CC Serinya arreu: 150 Km. en carretera, 55 Km. per muntanya i pujada al Puigmal

Hola bloger's!
Aquest cap de setmana passat el CC Serinyà ha estat representat pels nostres socis a molts camins i carreteres de les comarques gironines i barcelonines. El Dissabte el grup es va dividir i uns van fer BTT i d'altres, carretera.
Per una banda, en Joan Nicolàs, en Xavi Roca i en Prat van sortir de bon matí des de St. Celoni per arribar a Serinyà cap al migdia, en bici de carretera per fer una ruta bastant "heavy". En total uns 150 Km's vinguent de Barna, passant entre d'altres colls, per l'alt de St.Hilari, completant un recorregut segons ens han assegurat extraordinari.

Per altre banda, teníem una sortida pendent amb en Narcís Guinó Jr. per la zona de Calonge. I així va ser que en Jordi Guinó, en Jaume Vilar, la Judith, la Laia i jo mateix, vam quedar amb en Sisu per fer uns 55 Km's pel Baix Empordà: Calonge - Fitor - Coll de la Ganga - Puig d'Arques - Vall dels molins. Una excursió que es va fer més dura del que semblava per la calor i la sequetat del terreny, però molt maca i exigent. Tenim pensat de tornar-la a repetir de cara a la tardor. Al final de la ruta, quan ja erem al cotxe, alguns ens vam quedar sense aigua, sort que en Narcis ens va portar aigua i refrescos, doncs tots estavem morts de set.
I per últim, la colla d'en Martirià Masó, en Segui, els Mach, l'Albert...etc van anar a pujar el Puigmal. Sembla que els hi ha anat molt bé i que han disfrutat d'allò més. (Esperem tenir fotos ben aviat i poder-les penjar aquí mateix)
Ja veieu nois, amb rodes gruixudes o fines, el CC Serinyà no para de pedalajar.

CC Serinyà