dimecres, 14 de juliol del 2010

El CC Serinya-Càrniques Juià tambe participa a la 2a Triatló per relleus de Banyoles.Aquest passat dissabte dia 10 mes de 170 equips van disputar la 2a Triatlo popular per relleus de Banyoles, on una colla d'amics i socis del club van participar-hi. El recorregut combinava tres esports ben diferents, es començaba nadant 1.200 metres (Quim Sais), 7 km's corrent (Quim Plana) fent la volta al mateix estany i 12 km's amb la bici de btt (Jaume Fores) pels turons que envolten l'estany.
Ens ho vam passar molt be, acabant en la 95a posició, que no esta gens malament pel que seria el nostre debut en aquest tipus de competició i pel nivell que hi havia, bastant alt, per cert. La familia ens va venir a animar i a fer fotos. Moltes cares conegudes i companys beteterus a la linia de sortida. Al final fi de festa amb botifarrada inclosa.
Despres de provar aquesta modalitat i gaudir d'aquesta experiencia l'any vinent ens prepararem millor, felicitar al CNB per la bona organització del acte, doncs pensem que el nivell organitzatiu ha estat notable.
CC Serinyà.