diumenge, 11 de juliol del 2010

VICTÒRIA CONTUDENT I TRIOMF FINAL d'en Xavi Roca al CAIXA GIRONA

Amb una calor sofocant i un circuit molt sec, avui s'ha posat punt i final a Porqueres al Caixa Girona 2010, on el nostre amic-corredor-soci-sponsor-directiu del CC Serinyà, en Xavi Roca s'ha emportat un altre victòria cap a casa, i en van 6 aquest any. Com ja vam anunciar-ho el cap de setmana passat, el corredor del club ja era campió d'aquest certamen en categoria esplai des de feia uns dies.
Així ha estat la brillant consecució d'aquest títol, després de no baixar del podi en tota la temporada, fent un tercer a Fontcoberta i un segon a Fornells de la Selva, en Xavi ha encadenat 6 victòries seguides fins la d'avui.
Destacar el tercer lloc d'avui del seu germà Albert. En Joan Nicolas amb problemes fisics a les cervicals, arran d'una caiguda fa un parell de setmanes no ha pogut en cap moment lluitar pels llocs d'honor.
Enhorabona campións!!
Ara s'ha de disfrutar d'aquesta gran victòria, que és la primera de rellevància i de regularitat del CC Serinyà, i d'aquí un temps pensar en uns objectius pot ser una mica més ambiciosos......ja tindrem temps.
Ara a disfrutar del que hem aconseguit tots plegats.
Durant la temporada 2010 del Caixa, destacar les grans actuacions dels nostres corredors, en Miquel Prat (2on Master-40), en Joan Nicolàs, l'Albert Roca, en Jaume Vilar, en Xavier Roca Jr., la Lídia Nicolas...etc.
I en d'altres curses i marxes, agrair la participació d'en Jordi Guinó, en Carles Nadal, en Jokin, en Segui, en Martirià Masó, l'Eduard Ullastres, en Joan i en Lluís Mach, en Narcis Guinó....etc.
Tots heu contribuit a fer més gran el nostre jove club.
Enhorabona a tots!!!
CC Serinyà.