dijous, 31 de març del 2011

Presentació del GP Massi-CCI a Corró d'Amunt

Aquest dijous ha tingut lloc a Corró d'Amunt la presentació de la segona prova del Gran Premi Massi-Copa Catalana Internacional-Memorial Toni Costa que tindrà lloc el dia 9 i 10 d'abril a Corró d'Amunt (Les Franqueses del Vallès), a la finca Can Bruguera.


L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Esteve Ribalta, el regidor d’Esports, Josep Randos, el president del CC Corró d’Amunt, Josep Mauri, el representant d’Ocisport, Albert Padró i la regidora i membre del Consell del Poble de Corró d’Amunt, Rosa Colomé.


Per la seva banda, l’alcalde de les Franqueses ha assenyalat que Corró d’Amunt és un exemple “d’entitats i persones implicades en fer poble”. Esteve Ribalta ha destacat que les Franqueses seguirà apostat per aquesta prova que fa que “Corró d’Amunt sigui un referent de la BTT” i ha afegit que es conjuga “l’equilibri de l’esport d’elit amb el foment d’una pràctica saludable”.


Corró d'Amunt és una petita població del Vallès Oriental propera a Granollers és una de les seus habituals del GP Massi, i enguany celebrarà el desè aniversari gràcies als membres del Club Ciclista Corró d'Amunt que any rere any col·laboren en la organització de la prova, i és que Josep Mauri ha donat les gràcies a "la trentena de membres del club que treballem perquè els altres competeixin” i ha tingut paraules d’agraïment pel propietari de la finca Can Bruguera de Corró d’Amunt que cedeix els terrenys en els quals es fa la prova.


Com a novetats d'aquest 2011, comentar que es disputarà una prova de Kids Cup Copa Catalana Massi per a nens/es nascuts entre el 1997 i 2002 (ambdós inclosos). Aquesta prova tindrà lloc el dissabte a les 15.30h de la tarda.


Igual que en altres edicions, dissabte a les 16.30h tindrà lloc la Contra rellotge per aquells que disputin el GP Massi-CCI. La contra-rellotge consisteix en una prova de curta durada (10'-15') i exigent en un recorregut de 4km pels camins i corriols de Corró d'Amunt.


Una altre novetat per aquesta edició 2011 és la coincidència de la prova amb l'Open Giant de Barcelona; i per aquest motiu s'estima que assistiràn a la prova de Corró d'Amunt al llarg del cap de setmana uns 400 bikers. S'ha confirmat també la presència d'alguns corredors estrangers, en concret francesos, belgues i japonesos i coreans que formen part d'equips francesos.


CC Serinyà.