diumenge, 3 d’abril del 2011

Magnífics resultats a l'OPEN TACTIC a Fornells de la Selva

Avui s'ha disputat a Fornells de la Selva la 2a cursa de l'actual certamen Open Tactic 2011. En un circuit molt llarg, gairebé de 13 Km's, molt regirat, tècnic i amb constants tobogans els corredors del Serinyà-Càrniques Juià que competeixen en aquest campionat han disfrutat d'una matinal, almenys sense pluges, ja que ultimament les curses han estat acompanyades d'aquest molest líquid element.

Pel que fa al nostres corredors, felicitar-los a tots per la seva entrega i destacar el nou recital de podis que ens han ofert, 4 de 7, ens estàn acostumant moooolt malament...jaja.


Comencem per la categoria, a priori, més disputada, on avui ens ha visitat un il.lustre del mountain bike, en Tomas Misser que ha guanyat clarament en Master-30, si no hagués estat per ell, de segur que en J. Arteman s'hagués alçat amb la victòria, doncs ha entrat a poc més de 1 minut i 1/2 del corredor vallesà. En Xavi Roca després de patir aquest matí uns petits contratemps estomacals ha entrat en una meritòria 15a posició amb el mateix temps (02:08:44) que un altre bon amic i soci del club, en Sixte Galià (CC Banyoles). Per la seva part, l'Albert Roca, germà d'en Xavi, quan anava en les primeres posicions del 2on grup, ha tingut molt mala sort i a l'inici de la segona volta ha patit una esparracada al tubeless que l'ha fet abandonar.


A la categoria de veterans-40 en Miquel Prat, sempre lluitador, ha entrat en 4a posició a 00:02:04 del guanyador de la cursa, en Pere Sanchez (Transports Porqueres)


En Jaume Vilar, tot i la caiguda que ha sofert a la part final de l'última volta, (veure fotos) ha entrat en una 13a posició, demostrant el seu punt d'honor i les ganes amb les que disputa les curses.


En categoria Esplai en Joan Nicolas ha tornat a fer podi, ens té ben acostumats, ha fet 3er, el més destacable és que el seu màxim rival, avui no ha puntuat i això el catapulta a la 2a posició de la general-esplais.


En Fèmines-Cadet, avui ha guanyat l'Ariadna Trias del CC Palafrugell per davant de la Judith que ha entrat segona a uns escassos 00:01:35 de la 1a classificada, la Laia ha passat una setmana molt complicada per un refredat que ha patit, ha entrat en 3a posició recollint uns punts molt valuosos per la general, la qual lidera per davant de la Judith.


ENHORABONA A TOTS ELS CORREDORS!!!!


L'Open Tactic torna d'aquí 15 dies a Sant Feliu de Guíxols, nosaltres aquest cap de setmana ens anem cap a Corró d'Amunt on disputarem la CRI dissabte i la cursa l'endemà diumenge.

CC Serinyà.